Veilig winkelen

Beveiliging We gebruiken de modernste coderingstechnologie om uw creditcard- / persoonlijke gegevens te beschermen. U kunt uw bestelling (en) plaatsen met behulp van SSL-codering (Secure Socket Layer).
Digitale certificaten coderen gegevens met behulp van SSL-technologie, de industriestandaard methode voor het beschermen van webcommunicatie. Het SSL-beveiligingsprotocol biedt gegevenscodering, serververificatie, berichtintegriteit en optionele clientverificatie voor een TCP / IP-verbinding. Omdat SSL is ingebouwd in alle grote browsers en webservers, wordt door het eenvoudig installeren van een digitaal certificaat hun SSL-functionaliteit ingeschakeld.
SSL wordt geleverd in twee sterke punten, 40-bits en 128-bits, die verwijzen naar de lengte van de 'sessiesleutel'; gegenereerd door elke versleutelde transactie. Hoe langer de sleutel, hoe moeilijker het is om de coderingscode te verbreken. Onze website gebruikt 128-bit-codering. De meeste browsers ondersteunen 128-bits SSL-sessies, wat miljarden malen sterker is dan 40-bits sessies.
Veilige winkelgarantie
Om ongeoorloofde toegang te voorkomen, de nauwkeurigheid van de gegevens te handhaven en het correcte gebruik van informatie te waarborgen, hebben we geïmplementeerd wat volgens ons de juiste fysieke, elektronische en bestuurlijke procedures zijn om de informatie die we online verzamelen te beschermen en te beveiligen. Volgens de Fair Credit Billing Act kan uw bank u niet aansprakelijk houden voor meer dan $ 50 aan frauduleuze kosten. In het geval van ongeoorloofd gebruik van uw creditcard, moet u uw creditcardaanbieder informeren in overeenstemming met zijn rapportageregels en -procedures.

Copyright © 2020 Mookasports. Powered by Zen Cart